Beverhytta

Beverhytta

Universielt utformet hytte

Denne hytta har lett adkomst for rullestol og barnevogner. Hytta er montert i trær i strandkanten, og befinner seg 8 meter over vannflaten. Det er ikke lov med pelsdyr i hytta. Det er seks sengeplasser i hytta, tre dobbeltsenger. Vi har også ekstra barneseng for de helt minste. Den beste opplevelsen får du dersom dere er to til fire personer, grunnet plassen. Du finner ledige datoer for to år fremover i kalenderen. Beverhytta har innsjekk kl. 14 og utsjekk kl. 12. NB! Utdrikningslag og festing med mye alkohol er ikke tillatt. Hvis du har et gavekort, oppgi koden på kortet.

Få et førsteperson inntrykk

Spill av videoen ovenfor og dra den rundt for å se deg om fra verandaen på Beverhytta

Reserver ditt opphold i Beverhytta

Viktig om booking

Bookingen er ikke bekreftet før du har mottatt en mail fra post@tretopphyttergrensen.no. Denne skal du motta innen en uke. Hvis ikke, er det viktig at du tar kontakt.

Det er et vindu på 15 minutter når du gjennomfører kjøpet via PayPal. Dersom transaksjonen ikke lykkes (feks. ikke dekning) er det viktig at du gjør hele bookingen på ny, ikke bare gjennomfører betalingen. Hvis ikke blir dette beklageligvis en enkeltstående betaling som ikke er tilknyttet booking-systemet.

NB! Du kan bruke eget bankkort ved betaling av bookingen.

Obligatoriske felt er etterfulgt av *Reserve av 1 tilgjengelig hotellrom.

Beverhytta er tilgjengelig for utvalgte datoer.

Prisene starter på:

  1. Lona (bekreftet eier)

  2. Martin (bekreftet eier)