Opplevelser

UTFORSK OG OPPLEV

Utforsk vakre turstier og spennende attraksjoner i nærområdet

Flotte dyrestier i marka og sykkelveier i området

I området finnes det dyrestier der du kan oppleve den flotte naturen på nært hold. Stiene går i et vakkert, variert skogsterreng med fjell, myrer og vann. Du kan også benytte sykkel på skogsveier og grusveier fra hytteparkeringen. Du kan sykle ut på distriktsveien og følge denne nordover. Elghytta har et detaljert orienteringskart over området som kan brukes som tur og sykkelkart. Her er det også gått opp en egen turløype med avstikkere til fine steder i området. Det kan være lurt å ta med eget kompass på turen.

Klatring på Grensen

Kombiner en overnatting i tretoppene med klatring i tretoppene! Kun ni kilometer unna finner du klatreparken Klatring på Grensen. Klatring på Grensen er en av Skandinavias største klatreparker. De er en prisbelønnet park der det kan klatres høyt og lavt i trærne. De har over 230 elementer i 16 spennende løyper, fem ulike tarzan-hopp, mange zip-lines, låvesuget og låvehoppet. Her vil alle kunne finne utfordringer! I tillegg har vi mange spennende aktiviteter på bakken. Dette er Norges kuleste klatrepark der glede og mestring står i fokus.

En tur med båten

Begge hyttene disponerer hver sin båt og er laget av tre. Båtene ligger på vannet nedenfor hyttene. Her kan dere fiske, se på beverhytter og muligens se beveren i sving. En tur på vannet er å anbefale, da det er mange fugler og fin natur i området. Det er et flott turterreng i marka der hyttene ligger. Ta en tur til det høyeste punktet i området, Akselås, med utsikt helt til Gaustatoppen når det er klarvær. På vinteren, når det er snø, kan du benytte medbrakte ski, eller pilke når det er is.

Book ditt opphold i dag

Vis ledige tretopphytter ved å velge dato nedenfor

Obligatoriske felt er etterfulgt av *