Elghytta

Elghytta

Vår første hytte

Elghytta er vår første hytte. Den er bygd åtte meter over bakken og ligger ‘midt inni skogen’ . Det går en sti (brøytet på vinteren), ca 400m fra parkeringsplassen. Elghytta er ledig for ny gjest kl. 16 ankomstdagen og gjesten må forlate hytta kl. 14 avreisedagen. Det er seks sengeplasser i hytta, tre dobbeltsenger samt en barneseng til den helt minste. Hvis man har med seg en hund vil den telle som en person. Da kan man ikke være flere enn fem personer i hytta. Du finner ledige datoer for to år fremover i kalenderen. NB! Utdrikningslag og festing med mye alkohol er ikke tillatt. Hvis du har et gavekort, oppgi koden på kortet.

I Elghytta kan du kun ta med deg en hund.

Reserver ditt opphold i Elghytta

Viktig om booking

Bookingen er ikke bekreftet før du har mottatt en mail fra post@tretopphyttergrensen.no. Denne skal du motta innen en uke. Hvis ikke, er det viktig at du tar kontakt.

Det er et vindu på 15 minutter når du gjennomfører kjøpet via PayPal. Dersom transaksjonen ikke lykkes (feks. ikke dekning) er det viktig at du gjør hele bookingen på ny, ikke bare gjennomfører betalingen. Hvis ikke blir dette beklageligvis en enkeltstående betaling som ikke er tilknyttet booking-systemet.

NB! Du kan bruke eget bankkort ved betaling av bookingen.

Obligatoriske felt er etterfulgt av *Reserve av 1 tilgjengelig hotellrom.

Elghytta er tilgjengelig for utvalgte datoer.

Prisene starter på:

  1. Lona (bekreftet eier)

  2. Martin (bekreftet eier)